tisdag 27 oktober 2015

Webbinarie: Att undervisa flipped och blended – lärares erfarenheter

Nätverket för IT i högre utbildning (ITHU) arrangerar tisdag 10 november kl 15:00-16:00 ett webbinarie inom området flexibla undervisningsformer med titeln Att undervisa flipped och blended – lärares erfarenheter.

De senaste åren har allt större fokus satts på att utveckla det pedagogiska tänkandet och i samma process utnyttja de tekniska möjligheter som ges. Blended learning i alla former kan vara en stor utmaning för lärare, likaså att undervisa flipped. I webbinariet presenterar Pernilla Juth, lärare från Karolinska Institutet, hur man arbetar flipped och Jonas Jonasson, lärare från Mittuniversitetet, hur man valt att tolka blended learning som undervisningsform. Den första halvtimmen ägnas åt presentation och den andra halvtimmen till frågor och diskussion med hjälp av panelen. I panelen tillsammans med presentatörerna sitter Stefan Hrastinski och Ola Lindberg som båda är professorer och forskar inom e-lärande.

Deltagande sker via Adobe Connect och egen dator vilket innebär att du har chans att ställa frågor i realtid till presentatörerna och till panelen via chatt.

Webbinariet är kostnadsfritt men anmälan behövs och den gör du här: anmälan till webbinariet senast fredag 6 november.

Inga kommentarer: