fredag 30 oktober 2015

Knyckeilluku - illustrationer som du får kopiera

CC BY Some rights reserved by Maja Larsson
Letar du efter lite mer annorlunda illustrationer som du får använda på dina bildspel eller studiematerial. Sajten Knyckeilluku innehåller många roliga och snygga illustrationer som alla har Creative Commons licenser och därför får du kopiera och återanvända dem så länge du länkar till källan och anger licensen. Tjänsten drivs av en grupp illustratörer som lägger ut bilder som de inte hittar direkt användning för men som andra kan få nytta av.

Det här är en sajt där alla våra undangömda och bortglömda illustrationer får en andra chans. De är inte sämre än något annat vi gör, de har bara inte hittat sin rätta plats. Kanske kan någon bild bo hos dig?

Du använder våra bilder helt gratis. Det är bara ladda ner! Du får gärna länka tillbaka till oss och om du vill skriva en kommentar här på sajten. Då kan vi titta till våra bilder och se hur de har det hos dig!


Samlingen är inte så stor men det finns ganska många fina illustrationer som kan användas i olika sammanhang. Ko bara ihåg att alltid ange licensen och upphovsman enligt exemplet till höger.

Inga kommentarer: