fredag 27 november 2015

Webinar: Rättssäker examination med URKUND - mer än bara plagiatkontroll?

How I write an academic paper by Raul P, on Flickr
Creative Commons Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.0 Generic License  by Raul P

Umeå universitet arrangerar tisdagen den 8 december kl 13:00-16:00 ett webbinarium inom området plagiatkontroll. Webbinariet heter Rättssäker examination med Urkund - mer än bara plagiatkontroll? och handlar om plagiatkontrollverktyget URKUND, ett hjälpmedel för lärare att snabbt och enkelt kunna identifiera eventuellt plagiat i studenternas arbete. Webbinariet kommer att fokusera på erfarenheter från Umeå universitet men verktyget används vid de flesta lärosäten i landet och därför kan vara intressant för många. Du kommer att höra erfarenheter från lärare, studenter samt få insikter i de juridiska frågorna.

Deltagande sker via Adobe Connect och egen dator vilket innebär att du har chans att ställa frågor till presentatörer via chatt. Har du aldrig deltagit i ett webbinarium tidigare kan du läsa mer på följande sidor: http://oersverige.se/delta/ och http://www.meetings.sunet.se/guider/att-delta-i-ett-mote-/delta-i-webbinar.html

Anmäl dig till webbinariet (senast måndag 7 dec). Länken till webbinarierummet skickas under förmiddagen den 8 december till alla anmälda.

Inga kommentarer: