tisdag 15 februari 2011

CELA - ny webbplats om flexibelt lärande

Projektet där jag arbetar heter CELA (Collaborative e-learning arena) och idag kom vår nya webbplats i gång. CELA är ett projekt inom Region Blekinge som ska främja och stödja utvecklingen av nätbaserad utbildning i regionen, och gärna utanför. Projektet riktar sig till skolor, folkbildning, företag och offentlig verksamhet.

CELA är ett 2 årigt projekt som finansieras med hjälp av Tillväxtverket och som ingår i en större satsning på digitala tjänster inom Blekinge. I projektgruppen finns representanter från alla kommuner i Blekinge, Landstinget och Blekinge Tekniska Högskola.

Webbplatsen innehåller nyheter inom nätbaserat lärande, nyheter om projektets aktiviteter, regelbundna inlägg av våra gästbloggare samt en omfattande resursguide och introduktion till e-lärande. Vi hoppas att det finns mycket som är aktuell och relevant oavsett för alla. Vi kommer att bygga ut ännu mer och tar gärna emot kommentarer och förslag. Finns det förslag på utvecklingsprojekt i Blekinge som vi kan hjälpa till med får du bara ta kontakt.

Inga kommentarer: