tisdag 1 mars 2016

Webinar om UKÄs MOOC-utredning

Annika Pontén och Marie Kahlroth (UKÄ) Bild: UKÄ
För några veckor sedan publicerade UKÄ (Universitetskanslersämbetet) sin utredning om MOOCs inom svensk högre utbildning. Nu får du möjlighet att ta del av rapporten och ställa frågor till de ansvariga via ett webbinarium onsdag 16 mars, 15.00 - 16.00.

- Nu blir det möjligt för fler att lyssna till resultatet av UKÄ:s uppdrag att analysera möjligheter med och eventuella hinder för att införa öppen nätbaserad utbildning (så kallad MOOCs) i svensk högskola. Marie Kahlroth som ansvarat för utredningen kommer att presentera UKÄ:s syn på om, hur och i vilken omfattning MOOCs skulle kunna integreras i svensk högskola. Det blir tillfällen att ställa frågor till henne och till avdelningschefen och moderatorn Annika Pontén.

Webbinariet, som sänds via Adobe Connect, är kostnadsfritt och genomförs i ett samarbete mellan UKÄ, ITHU, SVERD och SUNET. Det hålls på svenska.

Anmälan är obligatorisk. Länken till mötesrummet skickas till alla registrerade 1-2 dagar före sändning. Läs mer och anmäl dig via UKÄ.

Inga kommentarer: